Ραδιοταξί o Κολοκοτρώνης

Η καλύτερη σας επιλογή για μετακινήσεις εντός και εκτός Τρίπολης!

Το κορυφαίο Ραδιοταξί της πόλης

H εταιρεία «Ραδιοταξί ο Κολοκοτρώνης» ιδρύθηκε το 1984 στην Τρίπολη. Είναι ένα απο τα πιο ιστορικά ραδιοταξί της Ελλάδος.

Ο συνεταιρισμός μας αναγνωρίζεται μεσα στους πρώτους τρεις συνεταιρισμούς ραδιοταξί της Ελλάδος. Την διοίκηση της εταιρίας ασκεί 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο ενώ στην εταιρία απασχολούνται 25 άτομα. Η εταιρεία διαθέτει κεντρικά γραφεία στην οδό Κύπρου 1 όπου βρίσκεται οι εγκαταστάσεις του call center της εταιρείας.
 
Όραμα μας να πρωταγωνιστήσουμε στην τοπική κοινωνία της Τρίπολης αλλά και ευρύτερα του νομού Αρκαδίας, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας και προσφέροντας  τους  μια μοναδική εμπειρία μεταφοράς
 
Το Ανθρώπινο Δυναμικό είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του επιβάτη. Χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα – ευσυνειδησία – ευγένεια και επαγγελματισμό

Οι υπάλληλοι του call center της εταιρίας που λειτουργεί 365 ημέρες τον χρόνο και 24 ώρες την ημέρα , είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις επιθυμίες σας, για την αναζήτηση μέσου μεταφοράς ενώ ταυτόχρονα παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης-πληροφοριών για όλη την Αρκαδία. Συμμετέχουν σε συνεχή σεμινάρια επιμόρφωσης και εξέλιξης των υπηρεσιών τους και γνωρίζουν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα.

Οι οδηγοί των ταξί-αυτοκινήτων διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μεταφοράς τόσο κλασσικού τύπου (μεταφορές-transfers) όσο και ειδικού τύπου ( περιηγήσεις-VIP  SERVICE )  προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία μεταφοράς. Διαθέτουν την ειδική άδεια οδήγησης ΤΑΞΙ και μιλούν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα ενώ συμμετέχουν σε διαρκή σεμινάρια επικοινωνίας και εκμάθησης ξένων γλωσσών.  Λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους είναι σε θέση να προσφέρουν πληθώρα πληροφοριών για όλη την Αρκαδία.

Στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, σας παρουσιάζουμε με περηφάνια την νέα μας σελίδα στο internet.

Το www.taxitripolis.gr απευθύνεται κυρίως στο επιβατικό κοινο που θέλει να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρετηση σας, δημιουργήσαμε μια σελίδα με πολυ εύχρηστο περιβάλλον στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Συγχρόνως όμως το site μας απευθύνεται και στα μέλη του συνδέσμου του. Μέσα από τα άρθρα που θα αναρτώνται θα υπάρχει συνεχείς ενημερώση για τα θέματα που μας αφορούν.

  • Θέματα Φορολογίας, Αποδείξεων, Νομοσχεδίων…
  • Ενημέρωση για Απεργιακές Κοινητοποιήσεις, Πορείες…
  • Ενημέρωση για τις δράσεις του Σωματείου. π.χ. συναντήσεις, εκδρομές, κοπή πίτας.
  • Ενημέρωση για Προσφορές, Διαγωνισμούς, Κληρώσεις
  • Ανακοινώσεις του Σωματείου μας. 

Το επίσημο e-mail του ραδιοταξί ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ είναι το info@taxitripolis.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με το Ραδιοταξί Αστέρας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ραδιοταξί της χώρας.

Το ραδιοταξί Αστέρας επιβεβαιώνει και πιστοποιεί το υψηλο επίπεδο υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Μας καλείτε στο 18288 και το τηλεφωνικό μας κέντρο θα δέχεται όλες τις κλήσης εντός του νομού Αρκαδίας.

Scroll to Top