Ανανεωμένη ιστοσελίδα www.taxitripolis.gr

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα.

Με σύγχρονη και φρέσκια σχεδιαστική ματιά, με δυναμικό και φιλικό περιβάλλον για το χρήστη.

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι ακόμα πιο γρήγορη με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Κύριο μέλημά μας η πιο αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση των μελών και των επισκεπτών μας.

Σας ευχαριστούμε για την διαρκεί προτίμηση σας!

Νέος Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Ταξί

ΦΕΚ Β 227/05.02.2014 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΔΧ

Οι αυξήσεις Φ.Π.Α. θα ισχύσουν από Δευτέρα στις 20/7/2015

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΔΧ        Τελική Αξία
Πτώση Σημαίας1.29 €
Τιμολόγιο 10.74 €
Τιμολόγιο 21.29 €
Χρονοχρέωση ανά ώρα11.81 €
Ράδιο Ταξί Απλή Κλήση ή Ραντεβού0,00 εως 6,15
Από & Προς Αεροδρόμιο Αθήνας4.18 €
Από & προς Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης3.44 €
Από & προς Αεροδρόμια Περιφέρειας2.83 €
Από Λιμάνια Σ.Σ. Σταθμοί Λεωφορείων1.17 €
Νυχτερινό Τιμολόγιο 24:00-05:001.29 €
Για κάθε αποσκευή άνω των 10kg0.43 €
Ελάχιστη Αποζημίωση Αθήνα-Θεσσαλονίκη3.44 €
Ελάχιστη Αποζημίωση Περιφέρεια3.69 €
Continue…

Πως φορολογείται η μεταβίβαση ΤΑΞΙ και τουριστικών λεωφορείων

Το καθεστώς φορολογίας για μεταβίβαση των αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης (ΤΑΞΙ, τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία ενταγμένα σε ΚΤΕΛ) προβλέπει εγκύκλιος της ΓΓΔΕ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ σχετικά με τη φορολογία μεταβίβασης των αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης (ΤΑΞΙ, τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία ενταγμένα σε ΚΤΕΛ, λεωφορεία που ανήκουν στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης),και παρατάθηκε έως 31 Δεκεμβρίου 2016 γίνεται γνωστό ότι σε κάθε μεταβίβαση των πιο πάνω αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης από επαχθή αιτία, περιλαμβανομένης και της ανταλλαγής τους, καταβάλλονται, πριν από τη μεταβίβασή τους, τα εφάπαξ πάγια ποσά φόρου που προβλέπονται για την άδεια κυκλοφορίας και το όχημα, αντίστοιχα.

Continue…

Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΞΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΑΘΗΝΑ 5-6-2015

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ( 4 Ιουνίου) συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη και του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.

O κ. Στρίτζης θεώρησε απόλυτα δίκαια τα αιτήματα των ιδιοκτητών ταξί και δεσμεύτηκε ότι θα διευθετηθούν άμεσα. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του κλάδου τόνισαν ότι:
‘’Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί θα προσπαθήσει να είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία του υπουργείου και θα συνδράμει στο βαθμό που μπορεί στην ανάδειξη και στη λύση κάθε προβλήματος που αφορά τον κλάδο . Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ένα γόνιμο και επικοδομητικό διάλογο’’

Continue…

Απίστευτο: Πλήρωσε το κόμιστρο με το καινούργιο 10€, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

Πολύ… μπροστά από την εποχή τους ήταν μια ομάδα ληστών στο Αμβούργο. Για την ακρίβεια… πέντε μήνες! Ένας πελάτης ταξί πλήρωσε τον οδηγό με δύο περίεργα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ,  τα οποία έμοιαζαν με τα καινούρια των 5 ευρώ, ήταν αλλόκοτα αλλά γνήσια και ο πελάτης τον διαβεβαίωσε πως ήταν τα χαρτονομίσματα της νέας σειράς. Είχε δίκιο, με τη λεπτομέρεια ότι ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει…Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη. Ο ταξιτζής πήρε τα χαρτονομίσματα επειδή ήταν τόσο διαφορετικά από τα κανονικά που θεώρησε αδύνατο να ήταν πλαστά. Ο οδηγός ταξί είχε δίκιο που πίστεψε τον επιβάτη ότι ήταν τα καινούρια χαρτονομίσματα. Το πρόβλημα προέκυψε όταν πήγε στην τράπεζα.Εκεί oι υπάλληλοι τα αναγνώρισαν μεν ως αυθεντικά, αλλά προς έκπληξή του τον ενημέρωσαν ότι τα χαρτονομίσματα θα κυκλοφορήσουν μετά τις 23 Σεπτεμβρίου. Η γερμανική Κεντρική Τράπεζα (Bundesbank) έδωσε την εξήγηση στο μυστήριο με επίσημη απάντησή της στο Spiegel. Τα χαρτονομίσματα ήταν κλεμμένα από ιδιωτική εταιρεία που κατασκευάζει και ενημερώνει μηχανήματα που κάνουν έλεγχο γνησιότητας.Η Bundesbank δίνει ως «δάνειο» τα νέα χαρτονομίσματα σε τέτοιες εταιρείες αρκετούς μήνες νωρίτερα, ώστε να έχουν επικαιροποιήσει εγκαίρως τα συστήματά τους. Από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας είχαν κλαπεί 700 τέτοια χαρτονομίσματα. Οι δράστες μάλιστα έχουν ήδη εντοπιστεί και έχουν μέχρι στιγμής βρεθεί 89 τέτοια χαρτονομίσματα.

Ιδιωτικές Εκδρομές με πολυτελή Ταξί

Το ΡαδιοΤαξί “Κολοκοτρώνης” με τους έμπειρους οδηγούς πραγματοποιεί  εκδρομές – ταξίδια καθώς και διαδρομές σε αρχαιoλογικούς χώρους και αξιοθέατα.

Εκδεικτικά αναφέρουμε κάποιους δημοφιλείς προορισμούς:

  • Αρχαία Κόρινθος
  • Αρχαία Ολυμπία
  • Δελφοί
  • Επίδαυρος
  • Λουτράκι
  • Ναύπλιο
  • Καλαμάτα
  • Σούνιο

Ραδιοταξί Τρίπολης “ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” | Τηλέφωνα 18288 | 2710-226220

Στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, σας παρουσιάζουμε με περηφάνια την νέα μας σελίδα στο internet.

Το www.taxitripolis.gr απευθύνεται κυρίως στο επιβατικό κοινο που θέλει να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρετηση σας, δημιουργήσαμε μια σελίδα με πολυ εύχρηστο περιβάλλον στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Continue…